Vanwege het Corona-virus verandert de zorg die wij u bieden. Wij volgen altijd de richtlijnen van het RIVM, waarbij de gezondheid van u en ons team voorop staat. De Fysiotherapeut Nieuwe Pekela, Alteveer en Onstwedde blijft voor u bereikbaar en verleent zorg waar mogelijk.

Op deze pagina publiceren wij de laatste stand van zaken.

Laten we zorgen dat we allen gezond blijven!

Vita Salis Fysiotherapie

Dragen mond-neusmasker

I.v.m. aangescherpte veiligheidsmaatregelen tegen de verspreiding van het Covid-19/Coronavirus, verzoeken wij u om binnen in de praktijk een mond-neusmasker te dragen. Bij voorbaat dank!

Wij zijn normaal geopend

met inachtneming van de RIVM maatregelen

De afgelopen weken hebben wij voorzichtig kunnen opschalen van de meest noodzakelijk zorg, naar alle fysiotherapeutische behandelingen.

Hoewel een bezoek aan uw fysiotherapeut nog altijd iets anders is dan voorheen, kunnen wij iedereen op een veilige en verantwoorde manier ontvangen en behandelen.

Hoe ziet mijn bezoek er nu uit?

Onze fysiotherapeuten plannen uw bezoek zorgvuldig zodat er niet teveel mensen tegelijk in de wachtkamer plaatsnemen. Kom daarom maximaal 10 minuten voor het afgesproken tijdstip. Bij binnenkomst kunt u uw handen desinfecteren en plaatsnemen in het voorportaal. Uw fysiotherapeut haalt u op en begeleid u naar de behandelkamer. Tijdens de behandeling worden de noodzakelijke maatregelen in acht genomen. Na afloop van de behandeling verlaat u het pand via de achterdeur, zodat u nooit andere patiënten hoeft te passeren. Zo houden we het bezoeken van de fysio voor iedereen veilig en verantwoord.

Samengevat

  • Blijf thuis bij griep of verkoudheid
  • Houd altijd 1,5m afstand tot andere patiënten
  • Neem altijd uw eigen handdoeken mee
  • Neem alleen plaats op de aangewezen plekken
  • Uw fysiotherapeut haalt u op en begeleid u naar de behandelkamer
  • De behandeling vindt plaats volgens geldende maatregelen
  • U verlaat het pand via de achterdeur

Groepslessen kunnen helaas nog geen doorgang vinden

Het aanmelden van een behandeling kan eenvoudig online.

Neem altijd de instructies door die in het pand hanben voor een veilig bezoek aan de fysiotherapeut.

Veilig naar de fysiotherapeut