Medische fitness

Medische fitness is het sporten onder begeleiding van fysiotherapeuten. Door deze deskundige begeleiding is het een verantwoorde manier van sporten die iedereen naar eigen wens en behoefte kan beoefenen. Met medische fitness verhoog je op een verantwoorde manier de belastbaarheid van je lichaam. Tijdens en na een trainingsperiode voel je jezelf energieker en sterker. Je krijgt letterlijk en figuurlijk, lichamelijk en geestelijk meer veerkracht.

Wanneer medische fitness?

Net een blessure gehad en wilt u weer verantwoord gaan trainen? Dan is een speciaal daarop afgestemd programma de snelste weg om weer op niveau te komen.

Lang niet gesport of voelt of zich niet sterk genoeg om alleen te gaan sporten? Ook dan is medische fitness een goede manier om weer te gaan beginnen.

Terugkerende lage rug- of nekklachten? Wij stellen een specifiek trainingsschema voor u op.

Heeft u een chronische ziekte zoals reuma, COPD, diabetes etc.? U kunt veel baat hebben bij verantwoorde en gedoseerde (conditie)training. Wetenschappelijk onderzoek heeft dit aangetoond. Bent u al wat ouder en wilt u actief aan uw gezondheid werken? Wij begeleiden u daarin.