Zorggroep Meander + espria

Zorgboerderij Vrij en Blij werkt samen met gezondheidscentrum Vita Salis

Op zoek naar een plek waar uw kind meer zorg en aandacht krijgt in Nieuwe Pekela?

In samenwerking met Zorgboerderij Vrij en Blij helpen wij graag kinderen die wat extra aandacht nodig hebben. 

Wij van Zorgboerderij Vrij en Blij focussen ons op kinderen die iets meer zorg en aandacht nodig hebben. Kinderen met autisme en adhd hebben vaak wat meer aandacht en geduld nodig. Als zorgboerderij in Groningen die zich speciaal op kinderen met autisme en adhd focust, bieden wij een prettige omgeving aan voor iedereen.

Bij ons op de zorgboerderij is er plek voor iedereen. Onze werknemers hebben (persoonlijke) ervaring met autisme en beschikken over de nodige certificaten om hiermee om te gaan. Wij focussen ons daarnaast op enkele verschillende groepen op onze zorgboerderij. Daarbij kun je denken aan de volgende groepen/het volgende aanbod:

  • Kinderen van 0 tot 14 uit de jeugdzorg, participatiewet, WLZ en kinderen met ADHD en autisme
  • Dagbesteding voor de kinderen
  • Logeerweekenden voor de kinderen
  • Verpleegkundige zorg

Bij ons gehele aanbod staat zorg en aandacht voor degene die bij ons verblijft/degene waarbij wij langsgaan centraal. Iedereen verdient een zorgvuldige behandeling en zorg. Bovendien zorgen we altijd dat er een klik is door gebruik te maken van een kennismakingsgesprek. Als het kind zich niet prettig voelt, is dat voor ons een no-go. Hoe jammer dat ook is; iedereen verdient een plek waar hij of zij zich veilig voelt!